LimogesVooruitzichten van de transformatorDe industrie betreedt een nieuw model van alliantie voor k

  • vrijgavetijd:2022-11-28 13:23:12
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:530
  • Korte omschrijving:

    Limoges,Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Allee

Artikel inhoud

Het productieproces van droge transformator is zeer proces, en moet technisch gezien als een bepaalde pijler zijn. Alleen op die manier zal de prestaties van droge transformator stabieler zijn. Wat zijn de gangbare productieprocessen en stappen van droge transformator?

Overdracht of kortsluiting vindt plaats in de transformator. Brandbare isolatiematerialen worden in gevaar gebracht door hoge temperatuur en elektrische isolatie, die oplossen en ontbranden, wat resulteert in een groot aantal stoomlichamen, waardoor de interne werkdruk van de transformator sterk toeneemt, de verbranding van de behuizing veroorzaakt, grote stroomuitval veroorzaakt, alle normale productie,Limoges1000 KVA-transformator voor droog type, productie en activiteiten in gevaar brengt. Er zijn drie redenen voor brandongevallen bij de werking van transformatoren.

LimogesRelevante verantwoordelijke personen van de transformator Federation of China Household Appliance Industry Association tonen aan dat het ontwikkelingsperspectief van transformatoren in China in de toekomst nog steeds de ontwikkelingstrend van milieubescherming, lage geluidshinder, brandveiligheid en explosiebestendige en hoge betrouwbaarheid is. Er zijn twee belangrijke ontwikkelingsvooruitzichten: één is de ontwikkeling van hoge spanning en hoge spanning, met name kV en kV. De tweede is de ontwikkelingstrend naar milieubescherming, en de laatste sleutel wordt toegepast op de substation projectroute in grote steden.

Om de kans op kortsluiting van een transformator met een droog type relaisbescherming beter te beperken, zijn preventie en sleutel ^ ldquo; Preventie en manipulatie Is dominant.

Mponela.Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt,LimogesTransformer in distributiekamer, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Wanneer de nieuwe olie die door de energietransformator wordt gevuld en het zojuist overwogen oliemonster worden gebruikt, kan het oliemonster slechts worden gebruikt na voldoende stand.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.


LimogesVooruitzichten van de transformatorDe industrie betreedt een nieuw model van alliantie voor kwaliteitsborging



Daarom is het bij het voorkomen en regelen van de werking van de droge transformator voor de beveiliging van de relais noodzakelijk om het breukpunt van de kortsluiting te vinden naar gelang van de foutsituatie, het foutpunt te vergrendelen en de kortsluiting van de storingspotypes van de droogtype-transformator voor relais te analyseren. Tegelijkertijd, als alle velden duidelijk zijn, de schakelstroom op het storingspunt afsluiten, zal het onderhoudswerk van de werknemers soepel worden uitgevoerd en zal de schade niet in grotere mate toenemen.

Hoe droge transformator te selecteren

Maak voor en na de bemonstering de periferie van de bemonsteringshaven schoon met schoon of haarloos linnen.

Totale kostenDe belangrijkste reden voor olielekkage is dat er gebreken zijn in gietijzeren delen

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

De grondstoffen van Fushi blue kunnen worden gebruikt voor de binding, zodat de totale olielekkage van de connector sterk kan worden gecontroleerd; Als de eigenlijke werking handig is, kan de metalen schelp ook worden gebonden op hetzelfde moment om het doel van lekbehandeling te bereiken.


LimogesVooruitzichten van de transformatorDe industrie betreedt een nieuw model van alliantie voor kwaliteitsborging



lekkage van bout- of buisexterne draad

Kosten van werkplaatsenHet hele proces van het ophangen van de kern van droge transformator is kritischer, en er zijn vele situaties waar de ophanging van de droge transformator bijzondere aandacht aan moet besteden. Daarom moet de ophanging van de kern van droge transformator worden uitgevoerd overeenkomstig bovenstaande zaken, om de veiligheid van droge transformator te bevorderen!

De juiste selectie van Anhui droge-type transformator heeft een sleuteleffect op de verbetering van de veiligheid en de soepele werking van de energie-systeem software. In de bovenstaande originele tekst hebben we de structuur en de kenmerken van droge-type transformator al onder de knie. In dit deel zullen we beschrijven hoe we droge-type transformator selecteren volgens de belastingskenmerken en de toepassingsomgeving van droge-type transformator.

Opmerking: tijdens het gehele proces van inspectie van de veiligheidscontrole moeten de medewerkers ter plaatse gebruik maken van temperatuurtester of thermische beeldapparatuur om de transformator zelf, het terminalblok en andere toebehoren doelgericht te inspecteren; Het geluid tijdens de werking van de transformator is een symmetrisch stromend geluid. Als het geluid abnormaal is, aanzienlijk wordt uitgebreid of er lokaal geluid is, moet de oorzaak onmiddellijk worden gevonden en moeten bepaalde effectieve maatregelen worden genomen. Indien nodig kan de belasting worden verminderd of kan de werking van de transformator worden gestopt.

LimogesIn het geval van droge transformator-werking, is er meer lawaai en sommige veroorzaken zelfs lawaai, gebruik de gereinigd en gedroogd rubber stop op de olie. Tegelijkertijd,LimogesTransformer en stroom, klemmen van de branch pijp met uw duim, en losmaken van uw duim om de olie in de pijp te krijgen,

Wanneer oliemonsters worden gebruikt, moeten de technische specificaties inzake veiligheid en brandveiligheid ter plaatse strikt worden toegepast.

LimogesOverige productinformatie
  • Fujian.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereiken?

    Fujian.Hydraulisch hijsplatform binnenshuisHoe kunnen we dubbele kwalitatieve verandering bereiken?

  • Fujian.3-meter hydraulisch hefplatformFunctionele verdediging

    Fujian.3-meter hydraulisch hefplatformFunctionele verdediging

  • Fujian.Verhoogde instapbrugToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking van droge goederen

    Fujian.Verhoogde instapbrugToepassingskennis en gezond verstand van de verwerking van droge goederen

  • Khorov.Aangepaste hydraulische vaste instapbrugWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

    Khorov.Aangepaste hydraulische vaste instapbrugWat beïnvloedt het effect en de levensduur?

  • PingshanCity in CanadaZelflopend schaartype hoge hoogte hefplatformBepaling van de parameters van he

    PingshanCity in CanadaZelflopend schaartype hoge hoogte hefplatformBepaling van de parameters van he

  • Ingolstadt.Kleine lift op de tweede verdiepingFuncties en voorzorgsmaatregelen voor onderhoud

    Ingolstadt.Kleine lift op de tweede verdiepingFuncties en voorzorgsmaatregelen voor onderhoud

  • MinsterElektrisch vast hydraulisch hefplatformHet aantal revisies neemt toe

    MinsterElektrisch vast hydraulisch hefplatformHet aantal revisies neemt toe

  • Monza.Op het voertuig gemonteerde hydraulische platformheftruckIndustrie investeringshausse

    Monza.Op het voertuig gemonteerde hydraulische platformheftruckIndustrie investeringshausse

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!